Održana Redovna izvještajna skupština udruge

Dana 17.3.2018. godine s početkom u 10 sati i 15 minuta održana je Redovna izvještajna skupština udruge.

Nakon skupštine, a poslije pozdravnog govora dekana fakulteta Nevena Vrčeka i zajedničkog fotografiranja, od strane fakulteta održano je besplatno predavanje o GDPR zakonskoj regulativi...

Dana 17.3.2018. godine s početkom u 10 sati i 15 minuta održana je Redovna izvještajna skupština udruge.

Nakon pozdrava svih prisutnih, predsjednik udruge Dejan Drabić otvorio je skupštinu. Slijedilo je izglasavanje dnevnog reda, biranja neophodnih tijela za provedbu skupštine, utvrdio se neophodan kvorum te je verifikacijska komisija potvrdila da su sve odluke Skupštine pravovaljane. Izborom radnog predsjedništva i predsjednice istog, Sandra Lovrečić nastavlja s vođenjem skupštine. Članove udruge predsjednik izvješćuje o radu udruge tijekom protekle godine, a blagajnica Antonija Milak s financijskim stanjem. Oba izvješća su jednoglasno prihvaćena, kao i izvješće Nadzornog odbora koje je dala Melita Kozina. Predsjednik udruge potom predstavlja plan rada za tekuću godinu, nakon čega se prilazi raspravi. Svi prisutni su se složili da je angažman osoba u udruzi dobrovoljan te da bi udruga trebala biti zanimljiva, kako djelatnom kadru, tako i svim diplomantima fakulteta i prijateljima istog. Jednoglasno je prihvaćen plan rada i financijski plan za 2018. godinu.
Dodatan značaj održavanju skupštine dao je svojim govorom dekan fakulteta prof. dr. sc. Neven Vrček. I ovim putem zahvaljujemo mu se što je, uslijed obveza, izdvojio vrijeme i posjetio nas. Također se zahvaljujemo Upravi fakulteta na financijskoj potpori organizaciji skupštine.

Članovi udruge su događaj ovjekovječili i zajedničkom fotografijom:

 

Za članove udruge besplatno predavanje o EU GDPR regulativi održale su doc. dr. sc. Renata Mekovec i Tatjana Zrinski, univ. spec. iur.

 

Nakon završetka članovi su nastavili međusobno druženje na domjenku.