AMAC-FOI novosti 2015/2

U nastavku donosimo sažetak AMAC-FOI novosti 2015/2. Govorimo o vremenu za zajedničko druženje i informacijama za članarinu.

I.

U skladu s odgovorima danim u Doodle [1] anketi, zaključujemo da većini najbolje odgovara druženje uz čašicu razgovora o aktualnim temama subotom u 9 h. Neobaveznog karaktera i opuštajuće atmosfere, predlažemo da prvi put odmah razgovor usmjerimo prema vašim idejama i interesima u sklopu djelovanja i aktivnosti alumnija FOI-a. Nismo zaboravili na ideje koje su se rodile za vrijeme skupštine početkom ove godine, već bude ovo savršena prilika za dodatno ih prokomentirati i razraditi. Dogovoreno je da se nalazimo u restoranu Barocco [2] (Hallerova 9, nekad Katarza) kod varaždinskog groblja, vjerojatno na katu. Poziv je objavljen i na našoj Facebook [3] stranici :)
Dakako, nastojat ćemo da se ovakvo druženje s razmjenom ideja, iskustva i vještina, održava učestalo, pa možete slobodno rezervirati subotom u 9 h vrijeme za AMAC :)

II.

S obzirom na otvoren bankovni račun, a u skladu s odlukom donesenom na skupštini početkom ove kalendarske godine, molimo vas da u svrhu ostvarivanja svog punopravnog članstva u udruzi AMAC-FOI, uplatite članarinu za 2015. godinu, u iznosu 30,00 kn. Iznos je simboličan, takav kakav je potreban za provođenje planiranih aktivnosti tijekom kalendarske godine 2015. Uplatu molimo usmjeriti na:
IBAN HR15 2340 0091 1107 1882 9,
u korist AMAC-FOI, Pavlinska 2, 42000 Varaždin,
a u svrhu, uz tekst "Članarina za 2015. godinu", treba navesti i svoje ime i prezime. Tko to želi, može uplatiti i članarinu za više godina, no to treba navesti u svrsi plaćanja. 

Punopravni članovi bit će pravovremeno obavještavani o i uključivani u sve aktivnosti, dok će članovi bez uplaćene članarine biti obavještavani o stanju udruge korištenjem ovakvih novosti.

[1] http://doodle.com/pc43brg2m6e3krr2

[2] https://www.facebook.com/restoranbarocco

[3] https://www.facebook.com/amac.foi