Vijesti

AMAC-FOI poziva na svoju redovitu izbornu skupštinu 25.2.2017.

U nastavku se nalazi izvadak iz poruke e-pošte poslane u svrhu poziva na redovitu izbornu skupštinu udruge AMAC-FOI koja će se održati 25. veljače 2017. godine u 11 h u Vijećnici FOI-a. Odlična je ovo prilika da se uključite u rad udruge koja okuplja diplomante, studente i prijatelje FOI-a i njene aktivnosti!

Oglas za posao - Tehnički asistent na projektu Croatian Makers udruge Institut za Razvoj i Inovativnost Mladih – IRIM

Tvrtka SELECTIO Kadrovi d.o.o., koja se bavi posredovanjem pri zaposljavanju, je  u potrazi za osobom koja ce raditi na poziciji Tehnički asistent na projektu Croatian Makers udruge Institut za Razvoj i Inovativnost Mladih – IRIM. Svi zainteresirani mogu se javiti najkasnije do 11.10. na mail etelka.kozar@selectio.hr kako bi dobili dodatne informacije o natjecaju.

Oglas za posao - Software Developer (m/f) by Selectio Kadrovi d.o.o.

Na zamolbu tvrtke Selectio Kadrovi d.o.o. prosljeđujemo vam oglase za posao u firmi Envox Lab d.o.o. / Enghouse Interactive na poziciji Software Developer (m/f), a posebno se traži znanje C# programskog jezika, pri čemu poslodavac zapošljava više kandidata na obje oglašavane pozicije.

Poziv na rezdovnu izvještajnu skupštinu udruge AMAC-FOI

Dragi AMAC članovi, dragi prijatelji, temeljem statuta udruge AMAC-FOI upućujemo vam poziv na izvještajnu skupštinu udruge AMAC-FOI koja će se održati dana 27.02.2016. godine s početkom u 11 sati na Fakultetu organizacije i informatike, Pavlinska 2, 42000 Varaždin.

Održana 8. izvanredna skupština udruge AMAC-FOI

Na temelju čl. 23. Statuta Udruge diplomanata Fakulteta organizacije i informatike, Varaždin održana je dana 25..9.2015. 8. izvanredna Skupština Udruge AMAC-FOI u vijećnici Fakulteta, Pavlinska 2 u zgradi Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu.

Poziv na izvanrednu skupštinu udruge AMAC-FOI

Pozivamo vas na izvanrednu skupštinu udruge AMAC-FOI koja će se održati 25.9.2015. u 17 h u zgradi FOI-a, Pavlinska 2, 42000 Varaždin.

Udruga AMCA Toronto raspisala natječaj za dodjelu dviije stipendije

Udruga AMCA Toronto je i ove godine raspisala natječaj za dodjelu dvije stipendije studentima kanadskih ili hrvatskih sveučilišta. Natječaj je otvoren do 15. svibnja 2015.

AMAC-FOI novosti 2015/2

U nastavku donosimo sažetak AMAC-FOI novosti 2015/2. Govorimo o vremenu za zajedničko druženje i informacijama za članarinu.

Poziv na izbornu skupštinu Udruge AMAC- FOI

Pozivamo Vas na na izbornu skupštinu Udruge AMAC- FOI koja će se održati dana 07.02.2015. godine s početkom u 11 sati u Vijećnici FOI, Pavlinska 2, 42000 Varaždin.

Poziv na Skupštinu

Dragi članovi AMAC-FOI!

Predsjedništvo Udruge poziva sve članove na izbornu skupštinu koja će se održati dana 15.11.2013. godine s početkom u 17.00 sati (registracija
sudionika 16.30-17.00) u dvorani 10 Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu, Pavlinska 2, Varaždin.