Vijesti

Održana Redovna izvještajna skupština udruge

Dana 17.3.2018. godine s početkom u 10 sati i 15 minuta održana je Redovna izvještajna skupština udruge.

Nakon skupštine, a poslije pozdravnog govora dekana fakulteta Nevena Vrčeka i zajedničkog fotografiranja, od strane fakulteta održano je besplatno predavanje o GDPR zakonskoj regulativi...

4. FOI kviz u organizaciji Udruge diplomanata AMAC-FOI i CPSRK FOI - 22.03.2018.

U četvrtak, 22. ožujka 2018. godine s početkom u 18.30 sati u
caffe baru Fakulteta, poznatijem pod imenom „Rupa“, održati će se 4. FOI kviz.

Redovna skupština udruge

Redovna skupština udruge AMAC- FOI će se održati dana 17.03.2018. godine s početkom u 10 sati na Fakultetu organizacije i informatike, Pavlinska 2, 42000 Varaždin

Udruga diplomanata AMAC-FOI i CPSRK FOI organiziraju 4. FOI kviz

U četvrtak, 8. ožujka 2018. godine s početkom u 18.30 sati u
caffe baru Fakulteta, poznatijem pod imenom „Rupa“, održati će se 4. FOI kviz.

AMAC-FOI poziva na svoju redovitu izbornu skupštinu 25.2.2017.

U nastavku se nalazi izvadak iz poruke e-pošte poslane u svrhu poziva na redovitu izbornu skupštinu udruge AMAC-FOI koja će se održati 25. veljače 2017. godine u 11 h u Vijećnici FOI-a. Odlična je ovo prilika da se uključite u rad udruge koja okuplja diplomante, studente i prijatelje FOI-a i njene aktivnosti!

Oglas za posao - Tehnički asistent na projektu Croatian Makers udruge Institut za Razvoj i Inovativnost Mladih – IRIM

Tvrtka SELECTIO Kadrovi d.o.o., koja se bavi posredovanjem pri zaposljavanju, je  u potrazi za osobom koja ce raditi na poziciji Tehnički asistent na projektu Croatian Makers udruge Institut za Razvoj i Inovativnost Mladih – IRIM. Svi zainteresirani mogu se javiti najkasnije do 11.10. na mail etelka.kozar@selectio.hr kako bi dobili dodatne informacije o natjecaju.

Oglas za posao - Software Developer (m/f) by Selectio Kadrovi d.o.o.

Na zamolbu tvrtke Selectio Kadrovi d.o.o. prosljeđujemo vam oglase za posao u firmi Envox Lab d.o.o. / Enghouse Interactive na poziciji Software Developer (m/f), a posebno se traži znanje C# programskog jezika, pri čemu poslodavac zapošljava više kandidata na obje oglašavane pozicije.

Poziv na rezdovnu izvještajnu skupštinu udruge AMAC-FOI

Dragi AMAC članovi, dragi prijatelji, temeljem statuta udruge AMAC-FOI upućujemo vam poziv na izvještajnu skupštinu udruge AMAC-FOI koja će se održati dana 27.02.2016. godine s početkom u 11 sati na Fakultetu organizacije i informatike, Pavlinska 2, 42000 Varaždin.

Održana 8. izvanredna skupština udruge AMAC-FOI

Na temelju čl. 23. Statuta Udruge diplomanata Fakulteta organizacije i informatike, Varaždin održana je dana 25..9.2015. 8. izvanredna Skupština Udruge AMAC-FOI u vijećnici Fakulteta, Pavlinska 2 u zgradi Fakulteta organizacije i informatike u Varaždinu.

Poziv na izvanrednu skupštinu udruge AMAC-FOI

Pozivamo vas na izvanrednu skupštinu udruge AMAC-FOI koja će se održati 25.9.2015. u 17 h u zgradi FOI-a, Pavlinska 2, 42000 Varaždin.